Leta 2012 je podjetje NHZ, zdravstvene storitve, d.o.o., začelo poslovati v Sloveniji (Ljubljani) z željo, da pacientom z Bližnjega vzhoda predstavi slovensko medicinsko znanje in možnosti zdravljenja, ki so na voljo v Sloveniji.


Slovenija kot dežela dobrega počutja in naravnih čudes ponuja raznovrstne turistične destinacije, njene posebnosti pa so bogastvo naravnih vodnih virov in zdraviliško ter rehabilitacijsko zdravljenje.

Ljubljana, glavno mesto Republike Slovenije, je bila zaradi svoje lege že pred davnimi stoletji pomembno prometno in gospodarsko središče.


»V želji, da bi tujci prepoznali Slovenijo kot biser Evrope, kjer so možnosti povezovanja, si želimo biti »most« med obema poloma - v zdravstvu, izobraževanju, turizmu in gospodarski dejavnosti. Dobro poznana briljantnost slovenskega zdravstvenega osebja nas je prepričala, da te možnosti predstavimo tudi pacientom z Bližnjega vzhoda«, je dejal dr. Asim Busch-Pusitsch.


Resnične vrednosti zdravja se navadno zavemo šele, ko je to načeto. In če ne prej, smo takrat pripravljeni zanj storiti vse. Vsakdo ima pravico do najučinkovitejših in najsodobnejših tehnik in metod zdravljenja doma ali v tujini. Želimo in zaslužimo si namreč le najboljše!


Zato smo tu mi. Ker si želite in zaslužite le najboljše, vam pomagamo izbrati in vas povezati z najbolj eminentnimi strokovnjaki, univerzitetnimi klinikami, specialistično - diagnostičnimi in rehabilitacijskimi centri v Sloveniji in drugih evropskih državah.


V podjetju NHZ posvečamo posebno skrb in pozornost bolnikom z Bližnjega vzhoda, ki jim v sodelovanju s strokovnjaki iz drugih prepoznavnih evropskih klinik in rehabilitacijskih centrov zagotavljamo najboljše specialiste in zdravstvene time ter vrhunsko zdravstveno oskrbo v Evropi.


Bolniku in njegovim bližnjim omogočamo vso strokovno, organizacijsko in komunikacijsko podporo. Naša dejavnost bolniku omogoča, da se lahko resnično posveti le zdravljenju.